تغییر ساعت کاری به زندگی خانوادهها لطمه میزند بخصوص اگر مادر و پدر کارمند باشند و فرزندان کوچکی نیز داشته باشند
اردیبهشت آنلاین ـ رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس، با انتقاد از عملکرد دولت در تغییر ساعات کاری ادارات که زندگی مردم را بهم ریخته است از دولت خواست تا این قبیل تصمیمگیریها را به مدیران حوزه شهری و نمایندگان اصناف واگذار کرده و در این موارد سنجیدهتر عمل کند.
سیدرضا تقوی در گفت و گو با خانه ملت، در واکنش به تغییر ساعت آغاز به کار ادارات از سوی دولت به 6 صبح، گفت: من از این مساله تعجب کردم چرا که این گونه برنامهریزیهای اجتماعی که زندگی جمعیت گستردهای از مردم را تحت شعاع قرار میدهد نباید براساس تصمیم عدهای محدود صورت بگیرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این موضوع در حالی در هیات دولت به تصویب رسیده است که تنها شهردار به عنوان یک عضو مدیریت شهری در این جمع حضور داشته است که این امر برای تصمیمگیری پیرامون یک شهر دارای حدود 10 میلیون جمعیت کفایت نمیکند.
وی تصریح کرد: وقتی قرار است چنین تصمیمگیری مهمی صورت بگیرد باید موضوع در جلساتی با حضور مدیران حوزه شهری اعم از شهرداری، شورای شهر، نمایندگان اصناف مختلف و مدیران حوزه حمل و نقل شهری مورد بررسی قرار گیرد.
تقوی خاطرنشان کرد: تعیین ساعت 6 برای آغاز به کار ادارات به زندگی خانوادهها لطمه وارد میسازد بخصوص اگر هم مادر و هم پدر کارمند باشند و فرزندان کوچکی نیز داشته باشند که نیاز به حمایت آنها دارند و قبل از ساعت 6 صبح مهدکودک یا کلاسی فعال نیست که بتوانند فرزندانشان را به آنجا بسپارند.
وی با بیان اینکه اتخاذ این تصمیم نارضایتی مردم را به همراه داشته است، اظهار کرد: دولت باید برای اتخاذ تصمیمات مربوط به حوزه شهری پیشنهاد دهد بعد مدیران حوزه شهری و نمایندگان اصناف در خصوص این قبیل موضوعات که به تغییر سبک زندگی مردم منتهی میشود، تعیین تکلیف کنند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: مسئولان دولتی نباید بدون توجه به مشکلات مردم برای زندگی حدود 10 میلیون جمعیت پایتخت تصمیمی بگیرند که شرایط را برای آنها به ویژه کارگران، اصناف، مسافران حوزه حمل و نقل شهری و …سختتر میکند.
رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه من با اتخاذ این گونه تصمیمات که زندگی و شهر را بهم میریزد به شدت مخالفم یادآور شد: دولت باید در اتخاذ تصمیماتی که به زندگی مردم مربوط میشود، سنجیدهتر حرکت کند ضمن اینکه قبل از اتخاذ هر تصمیمی شرایط زندگی مردم را نیز درنظر بگیرد و بدون توجه به مشکلاتی که برای آنها ایجاد میشود، تصمیمگیری نکند.
تغییر ساعت کاری برای خانوادهها مشکلات جدی ایجاد کرده است
رئیس فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه تغییر زمان کاری برای زنان و مردان شاغل با توجه به عدم الزام سایر بخشها به تغییر زمان، مسائل عدیدهای را برای این خانوادهها ایجاد خواهد کرد، گفت: سیاستهای خانواده محور به معنای اولویت لحاظ مسائل و ملاحظات خانواده ایرانی در تمام برنامهریزیها، سیاستگذاریها و ابلاغات است و این بیتوجهی در ابلاغهای دولتی قابل پذیرش نیست.
فاطمه قاسم پور در گفت و گو با خانه ملت در مورد نامه خود به رئیسجمهور درباره بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات و مسائل خانوادهها، گفت: تغییر ساعت کاری ادارات بدون در نظر گرفتن ملاحظات خانوادههایی که در آن زن و مرد در بخش دولتی شاغل هستند انجام شده و همین امر مشکلاتی را برای این خانوادهها ایجاد کرده است.
فاطمه قاسمپور تشریح کرد: برخی خانوادههایی که زن و مرد شاغل در بخش دولتی هستند، یک یا چند کودک زیر سن مدرسه یا کودک در سنین پایین دارند که تمهیداتی را برای نگهداری، مراقبت و پرورش کودکان خود در قالب استفاده از مهدکودک، پرستار، کلاسهای فوق برنامه و… اندیشیدهاند و تغییر زمان کاری برای این زنان و مردان شاغل با توجه به عدم الزام سایر بخشها به تغییر زمان، مسائل عدیدهای را برای این خانوادهها ایجاد خواهد کرد.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به سیاستهای کلی خانواده، افزود: مطابق بند 2 این سیاستها، ضروری است خانواده در قوانین و مقررات، برنامهها، سیاستهای اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی محور قرار گیرد و برنامهریزیها و سیاستگذاریها مطابق با اقتضائات نظم خانوادگی انجام شود.
رئیس کمیته آسیبهای اجتماعی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علیرغم این سیاستها، شاهدیم که مقوله پیوست خانواده مورد بیمهری دولتها قرار گرفته و در دولت سیزدهم نیز این روند ادامه دارد در این رابطه از ابتدای دولت سیزدهم، از جایگاه نظارتی نمایندگی نامهنگاریهای مختلفی با رئیسجمهور و بخشهای مختلف دولت در موضوعات مختلف مرتبط داشتهام و مجدد درباره ساعت کاری اعلامی دستگاهها نیز در نامهای به رئیسجمهور این موضوع را متذکر شدم.
دیدگاهتان را بنویسید