
محمد ثابت قدم در سال ۱۳۴۴ با حضور یک سوئیسی ساکن فرانسه به نام ژیلبرت روبرت بارو، شیرینی فرانسه را راهاندازی کرد
اردیبهشت آنلاین: محمد ثابت قدم اولین مدیر و موسس کافه قنادی فرانسه (شیرینی فرانسه) درگذشت.
به گزارش اردیبهشت آنلاین به نقل از سفر نویس ، محمد ثابت قدم در سال 1344 باحضور یک سوئیسی ساکن فرانسه به نام ژیلبرت روبرت بارو gilbert robert baroui شیرینی فرانسه را راه اندازی کرد ، کافه قنادی فرانسه که بخشی از تاریخ و حافظه شهر بود.
سیدمحمد ثابت قدم فرزند سیداحمد در ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۱۴ متولد شد و در سال ۱۳۴۴ با همکاری دوستان خود و حضور یک قناد اروپایی و همچنین ورود ماشین آلات تخصصی پخت نان و شیرینی یکی از قنادی های قدیمی تهران را ، راه اندازی کرد. شیرینی فرانسه اولین تولیدکننده نانهای فانتزی در تهران مانند باگت، همبرگری، نانهای بریده بود که در سراسر ایران توزیع می شد.
مطالب مرتبط

روش استفاده از چت صوتی GPT
15 آذر 1402
افزایش 49.8 درصدی درآمد مالیاتی در سال آینده
15 آذر 1402
طرح زوج و فرد از فردا تا پنجشنبه اجرا می شود
11 آذر 1402
گزینه جدید واتساپ برای قفلکردن چتهای خصوصی
10 آذر 1402
دیدگاهتان را بنویسید