ويروس کرونا و پس از آن شرايط اقتصادي و معيشت مردم، از يک سو منجر به کاهش يا حذف استفاده از رستوران ها توسط خانواده ها شد
اردیبهشت آنلاین: رئيس اتحاديه دارندگان رستوران و سلف سرويس تهران از کاهش ۳۰ الي ۴۰ درصدي فروش رستوران ها در يک ماه اخير خبر داد.
اصغر ميرابراهيمي، رئيس اتحاديه دارندگان رستوران و سلف سرويس تهران درباره علت آن عنوان کرد: از يک سو خود مردم ديگر دل و دماغي براي رستوران رفتن ندارند و از سوي ديگر هم به دليل اعتراضات، رستوران ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطيل کنند.
رئيس اتحاديه دارندگان رستوران و سلف سرويس تهران گفت: ويروس کرونا و پس از آن شرايط اقتصادي و معيشت مردم، از يک سو منجر به کاهش يا حذف استفاده از رستوران ها توسط خانواده ها شد و از سوي ديگر هم کاهش درآمد رستوران داران را به دنبال داشت.
به گزارش سایت اتاق اصناف تهران ، وي بيان کرد: در شرايطي که بسياري از رستوران داران علي رغم افزايش قيمت مواد غذايي در حال تلاش براي حفظ بقاي خود بودند، آنها هم مانند بسياري از مشاغل ديگر در اين ميان آسيب ديدند.
دیدگاهتان را بنویسید