تاکنون مشکلات حساب بانکی و کارت بازرگانی این کارخانه برطرف شده و در شورای تامین نیز مجوز رفع اثر چکهای برگشتی صادر شد
اردیبهشت آنلاین: چند روز پس از بازدید رئیس سازمان بسج اصناف ، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور از کارخانه سرجین بافت و گفت و گو با مدیران این واحد تولیدی با هدف رفع مشکلات این کارخانه ، استاندار زنجان امروز اعلام کرد: بدنبال رفع مشکلات این واحد تولیدی است و در این خصوص اقدامات خوبی صورت گرفته است.
محسن افشارچی در حاشیه بازدید از نمایشگاه همافزایی مدیریت ایران با حضور در غرفه تسنیم در پاسخ به سئوالی در ارتباط با اینکه برای راهاندازی سرجین چه اقدامات صورت گرفته و چه زمانی مشکلات بانکی این کارخانه برطرف میشود، اظهار داشت: تاکنون مشکلات حساب بانکی و کارت بازرگانی این کارخانه برطرف شده و در شورای تامین نیز مجوز رفع اثر چکهای برگشتی صادر شد و امروز دوشنبه در دیدار با رئیس بانک مرکزی پیگیر رفع کامل مشکلات بانکی سرجین خواهیم بود.
وی با برشمردن مشکلات فراوان کارخانه سرجین بافت افزود: در سفر استانی رئیس جمهور به زنجان، تسهیلات ویژهای برای رفع مشکلات کارخانه اختصاص یافت که در حال حاضر پیگر امور مربوطه هستیم تا این کارخانه سریعا به بهرهبرداری برسد.
استاندار زنجان در پاسخ به این سئوال که آیا اقدامی برای راهاندازی این کارخانه صورت گرفته است یا نه بیان کرد: در حال حاضر چیدمان دستگاههای این کارخانه در حال انجام است و با رفع اثر چکها سیستم کارخانه دوباره راهاندازی میشود.
وی با بیان اینکه پیگیر رفع شکایت بانک صادرات از کارخانه سرجین هستیم تصریح کرد: البته در این زمینه نیز مکاتبات لازم صورت گرفته و پیگیری در دست اقدام است.
افشارچی با تاکید بر اینکه زمان راهاندازی کارخانه به همت مدیران آن بستگی دارد، خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته تا 10 روز آینده رفع اثر چکها انجام می شود.
مجموعه “سرجین بافت” یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی کشور در زمینه نساجی است؛ این مجموعه علیرغم 50 میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی و بیش از یک هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری ریالی هنوز تولیدی ندارد و در گره های مشکلات متعدد بهویژه موانع بانکی گرفتار است. فعالیت در سرجین بافت از تولید نخ آغاز و در نهایت پس از بافندگی، تکمیل و رنگرزی به پوشاک منتهی میشود؛ اجرای این طرح از سال 89 آغاز شده و بر اساس آمار موجود این واحد توان تولید 10 میلیون و 500 هزار تن نخ پنبه و 5 میلیون و 950 هزار مترمربع پارچه را دارد و ظرفیت تولید انواع پوشاک آن 5 هزار و 950 عدد است و توان بهکارگیری و اشتغال قریب به 2 هزار نفر را نیز دارد.
دیدگاهتان را بنویسید